Подписывайтесь на фейсбук:

пятница, 19 июня 2020 г.

Оболонки Землі

У Катрусі ще не було таких насичених різноманітною творчістю "канікул"! Наступним завданням для отримання пластової вмілости було створення макету внутрішніх оболонок Землі.

Враховуючи, що Катя спочатку продумала майстерку, а потім подивилась відеоурок, то вона націлилась знов-таки майструвати з термомозаїки, а у відеоуроці бац - і вимога зробити з пластиліну (тут я подумки знепритомніла, бо якщо уявити Катю + пластилін - одразу стає дуже некомфортно). Це її дещо розчарувало, але ж завжди можна зробити і те і те - для гарного настрою. 

Правильний (м'який) пластилін виявив, що не все так погано з ліпленням, принаймні, її повністю самостійна робота анітрохи не гірша за роботи інших дітей на вмілості, а вся моя допомога звелась до того, що я вирізала ножем з готової планети фрагмент для демонстрування "начинки". І все. Бонусна робота з термомозаїки, ті ж самі оболонки Землі в філософській інтерпретації: її елементи і моя збірка. Якщо повісити десь на протязі - кола будуть обертатися незалежно одне від одного.






Комментариев нет:

Отправить комментарий